Iedereen vindt veilingkisten toch leuk . . .

Tel.  078-645 2170

De mensen achter Veilingkisten.com


Wij zijn een jong en gespecialiseerd bedrijf uit Papendrecht en richten ons met name op ambachtelijke houten producten.


Drie jaar geleden besloot Niels van Dalen de stap te wagen en voor zichzelf te beginnen als ambachtelijke kistenmakerij.


Eerst heel voorzichtig vanuit huis, maar al snel stonden de kisten door heel het huis opgestapeld en moest er uitgekeken worden naar een grotere productie ,- en magazijnlocatie.


Deze werd gevonden in Papendrecht op het industrieterrein en al snel werd dit pand operationeel en vonden duizenden kisten hun weg naar binnen en buitenland.  Om aan de grote vraag naar kisten te voldoen is er een machine ontwikkeld en aangeschaft die automatisch kopschotten kan maken. Deze is inmiddels in bedrijf en biedt als voordeel dat wij deze kopschotten op voorraad kunnen zetten zodat heel snel aan de grote vraag voldaan kan worden.


Nog een voordeel is dat de productiekosten hierdoor omlaag gaan en dit voordeel gaat bij ons rechtstreeks naar de klant. Vanaf januari 2014 zijn dan ook al onze prijzen verlaagd!! Hierdoor zijn wij één van de goedkoopste kistenproducenten van Nederland.


info@veilingkisten.com

Veilingkisten.com   l   design   l   disclaimer

Duurzaam ondernemen

wij recyclen al het restmateriaal

Veilingkisten      l    Producten    l    Over ons    l     Sociaal    l     Particulieren    l     Handel    l     Impressies    l     Contact